Lukier

Lukier
Lukier to bezglutenowe i wegetariańskie przepis z 2 porcjami. Na 66 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten lukier ma 468 kalorii, 1G białka, oraz 12g tłuszczu na porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka ekstraktu z wanilii, maślanki, cukru pudru i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik z 7%, to danie jest improvable. Spróbuj Lukier Maślany Waniliowy & Lukier Z Serem Truskawkowym, Szybki gotowany lukier – nie zawsze trzeba sięgać po puszkę lukru, można zrobić własne w domu z naszym, oraz Lukier Maślany-Lukier Pomarańczowy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Masło i cukier ubić na średniej prędkości mikserem elektrycznym do uzyskania kremowej konsystencji.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
2
Dodać maślankę; ubijać aż do rozprzestrzenienia konsystencji. Wymieszać wanilią.
Składniki, których będziesz potrzebować
MaślankaMaślanka
WaniliaWanilia

Wyposażenie

TrudnośćNormalny
Gotowe W45 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia0
Magazyn