Luck o ' The Irish Brownie
Luck o ' Irlandzkie Brownie może być tylko deser szukasz. Ten przepis służy 15 i kosztuje 69 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 28g tłuszczu, oraz w sumie 554 kalorie. Jest to bardzo przyjazny dla budżetu przepis dla fanów amerykańskiej kuchni. Jest idealny do dzień św. Patryka. Przepis ten zachwycił 576 osób. Jeśli masz masło, cukier, ekstrakt z mięty pieprzowej i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 35 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 31%, co nie jest tak spektakularne. Spróbuj Luck of the Irish Brunch, Luck O ' Irish Cheesecake Recipe, oraz Bottoms Up Brownie Sundae Irish Floats with Burnt Irish Caramel + Hot Fudge dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Posmaruj naczynie do pieczenia 9x13 cali.
Roztopić niesłodzoną czekoladę w filiżance lub małej misce w kuchence mikrofalowej. Mieszaj w 15 sekundowych odstępach, aż czekolada będzie gładka. Pozostawić do ostygnięcia.
Przełożyć do dużej miski i wymieszać z margaryną i cukrem, aż będzie gładka. Ubić jajka po kolei, następnie wymieszać z wanilią. Wymieszać z mąką tylko do wymieszania.
Wlać ciasto do przygotowanego naczynia i równomiernie rozprowadzić.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż powierzchnia wyschnie, a boki zaczną odrywać się od krawędzi patelni, 20 do 25 minut. Ciasteczka mogą wyglądać bardziej jak ciasto i mogą lekko Potrząsać w środku-to normalne.
Wyjąć z piekarnika i ostudzić na patelni ustawionej nad stelażem z drutu.
Aby zrobić środkową warstwę, ubić 1/2 szklanki masła z cukrem cukierniczym w dużej misce za pomocą miksera elektrycznego.
W razie potrzeby dodaj mleko, aby uzyskać konsystencję do smarowania. Wymieszaj ekstrakt z mięty pieprzowej i zielony barwnik spożywczy.
Rozłóż to na schłodzonej patelni brownies. Przechowywać w lodówce przez 30 minut
W kuchence mikrofalowej bezpieczne miski, kuchenka mikrofalowa czekoladowe chipsy z masłem, aż się stopi. Mieszaj co 20 sekund, aż czekolada będzie gładka. Wymieszać wanilią, a następnie zalać schłodzone ciasteczka i szybko rozprowadzić, aby pokryć powierzchnię. Ostudzić ponownie do jędrności, około 10 minut, następnie pokroić w kwadraty i podawać.