Low G. i. pikantny tajski ryż warzywny z kolendrą jest bezmleczne i wegetariańskie przystawka. Ten przepis służy 8. Na 72 grosze za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 180 kalorii, 7G białka, oraz 2G tłuszczu. 5 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Ten przepis jest typowy dla kuchni azjatyckiej. Udaj się do sklepu i odbierz sól i pieprz, zmielony imbir, jęczmień perłowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 37 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 75%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Kurczak z kolendrą i pikantny tajski makaron, Spicy Vegetable Pad Thai, oraz Pikantne Tajskie Kaboby Warzywne.
Tajski można połączyć z Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Jednym z win, które można spróbować jest Lang & Reed Napa Valley Chenin Blanc. Ma 4,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 30 dolarów.