Lody Wypełnione Ciasto Czekoladowe Bochenek-Nie Wymaga Miksera!

Lody Wypełnione Ciasto Czekoladowe Bochenek-Nie Wymaga Miksera!
Jeśli 1,32 zł za porcję spada w budżecie, lody wypełnione ciasto czekoladowe bochenek-nie wymaga miksera! może być świetny bezmleczne przepis do wypróbowania. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 25 g tłuszczu, oraz w sumie 588 kalorii. 76 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać sody oczyszczonej, polewa czekoladowa, kakao w proszku, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Lato będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 41%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Ciasto Nadziewane Kremem Czekoladowym, Rolada Z Ciasta Czekoladowego Wypełniona Kremem, oraz Tort kopułowy wypełniony kremem czekoladowo-orzechowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F. Spray 9×5 calowy metalowy bochenek z dodatkiem mąki spray do pieczenia lub linii z folią nonstick.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Kostka Plus 1 łyżka Masła, Miękkiego1 Kostka Plus 1 łyżka Masła, Miękkiego
Masło, Pokrojone W 1/2-calową Kostkę, SchłodzoneMasło, Pokrojone W 1/2-calową Kostkę, Schłodzone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Batonik Z Mlecznej Czekolady, GolonyBatonik Z Mlecznej Czekolady, Golony
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
Na ImprezyNa Imprezy
2
Wymieszać cukier granulowany, majonez, jajko i wanilię razem w mieszance bowl.In drugą miskę, przesiać razem kakao w proszku, sól, soda oczyszczona i mąka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwnik Spożywczy Red Velvet (taki Jak Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według UznaniaBarwnik Spożywczy Red Velvet (taki Jak Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania
1 łyżka Barwnika Spożywczego Red Velvet (np. Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania1 łyżka Barwnika Spożywczego Red Velvet (np. Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania
O Cukrze CukierniczymO Cukrze Cukierniczym
1 Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki1 Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
ArachidArachid
Masło, Pokrojone W 1/2-calową Kostkę, SchłodzoneMasło, Pokrojone W 1/2-calową Kostkę, Schłodzone
2/3 Szklanki (kilka Garści) Startego Parmigiano Lub Romano2/3 Szklanki (kilka Garści) Startego Parmigiano Lub Romano
Kartonowe Kółko Do Ciasta (6 Cali)Kartonowe Kółko Do Ciasta (6 Cali)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Takie Jak Sery Do TacosTakie Jak Sery Do Tacos
3
Dodać mieszaninę mąki do mieszaniny majonezu, a następnie wymieszać z kawą. Drewnianą łyżką lub silikonowym skrobakiem ubijaj przez około 30 uderzeń lub do wymieszania (pojawi się kilka zbłąkanych grudek).
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki1 Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
Dodatkowa Bita Polewa I Wiórki Czekoladowe Waflowe OpcjonalnieDodatkowa Bita Polewa I Wiórki Czekoladowe Waflowe Opcjonalnie
Masło, Pokrojone W 1/2-calową Kostkę, SchłodzoneMasło, Pokrojone W 1/2-calową Kostkę, Schłodzone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Uncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (okUncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (ok
4
Piec na centralnym stojaku przez 45 minut lub do momentu, gdy Bochenek wróci po dotknięciu, a włożona wykałaczka wyjdzie czysta.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Czarne Skręcone Liny LukrecjoweCzarne Skręcone Liny Lukrecjowe
Na ImprezyNa Imprezy
5
Pozostaw do ostygnięcia na około 15 minut, a następnie odwróć (lub podnieś, jeśli używasz Folii) z patelni i pozostaw do całkowitego ostygnięcia. Podziel ciasto na dwie warstwy i ułóż obie warstwy obok siebie na blasze wyłożonej folią lub folią. Przykryć folią lub folią i zamrozić warstwy ciasta na około godzinę lub do bardzo zimnego.Po przygotowaniu do montażu wyjmij lody z zamrażarki i pozostaw do zmiękczenia na kilka minut lub zmiękcz je w kuchence mikrofalowej. Jak długo to zajmie zależy od rodzaju lodów używasz i jak zimno było na początku.Wyłóż oryginalną patelnię z folią i ułóż dolną warstwę mrożonego ciasta pokrojonego bokiem do góry na patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
Takie Jak Sery Do TacosTakie Jak Sery Do Tacos
Mieszanka Warzyw KalifornijskichMieszanka Warzyw Kalifornijskich
Batonik Z Mlecznej Czekolady, GolonyBatonik Z Mlecznej Czekolady, Golony
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
6
Połóż zmiękczone lody na warstwie ciasta i naciśnij lody na płasko. Uwaga: Jeśli masz czas, możesz uformować lody w prostokąt wcześniej, wkładając je samodzielnie do wyłożonej patelni z bochenkiem, rozpakowując i po prostu popping go na wierzchu warstwy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Batonik Z Mlecznej Czekolady, GolonyBatonik Z Mlecznej Czekolady, Golony
7
Wierzchnią warstwę ciasta nałożyć na lody, następnie owinąć w folię i zamrozić na kilka godzin lub do momentu, aż ciasto będzie bardzo solidne.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
8
Zdjąć z patelni i zmrozić z większością lukru. Odstawić około filiżanki, aby można było rozprowadzić na ostatecznej warstwie. Powrót do zamrożenia na kolejne dwie godziny lub przez noc.Przed podaniem wyjąć ciasto zamrożone solidne ciasto z zamrażarki i zamrozić zarezerwowanym lukrem. Można wyciąć zamrożone kawałki i pozostawić je na kilka minut w temperaturze pokojowej przed podaniem, lub można umieścić ciasto w lodówce na około 10 minut, a następnie pokroić. Dla bardzo czystego cięcia, i pokroić ciasto podczas zamrożenia i niech poszczególne plastry dojść do temperatury pokojowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Rożek Cukru Lodowego1 Rożek Cukru Lodowego
4 Cienkie Plasterki Salami4 Cienkie Plasterki Salami
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mielona Gałka Muszkatołowa LubMielona Gałka Muszkatołowa Lub

Polecane wino: Cream Sherry, Moscato Dasti, Port

Lody można łączyć z Cream Sherry, Moscato d ' Asti i Porto. Częstą zasadą parowania wina jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery dobrze komponują się z Moscato d ' Asti, orzechowe desery z kremowym sherry, a karmelowe lub czekoladowe desery dobrze komponują się z Porto. Możesz spróbować NV Johnson Estate Cream Sherry. Recenzenci bardzo to lubią z oceną 5 z 5 gwiazdek i ceną około 19 dolarów za butelkę.
NV Johnson Estate Cream Sherry
NV Johnson Estate Cream Sherry
Bardzo aromatyczny z nutami orzecha laskowego, wanilii i odrobiną dębu, a następnie słodkimi rodzynkami i odrobiną drożdży. Czyste trwałe wykończenie. Teraz dobrze, ale nagrodzi tych, którzy pozwolą mu się starzeć"". Ulubiony napój przed posiłkiem. Rozważ to z orzechami przed obiadem jako aperitif lub po kolacji z deserem, zwłaszcza czekoladkami i deserami na bazie owoców. Również wspaniałe w chłodne popołudnia, podawane z biszkoptami do kąpieli w ""włoskim stylu"". "
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia3
Rodzaje PotrawDodatki
OkazjeLetnie
Magazyn