Linguine z krabem, Radicchio i czosnkiem
Linguine z krabem, Radicchio i czosnkiem może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 716 kalorii, 27g białka, oraz 21 g tłuszczu każdy. Na $2.95 za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. Jeśli masz radicchio, szalotki, czosnek, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. 6 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 77%. Podobne przepisy to Crab Linguine w sosie czosnkowym z białego wina, Linguine Z Porami, Radicchio I Pesto Z Orzecha Włoskiego, oraz Crab Linguine.
Instrukcje
Doprowadzić 6 ćwiartek wody do wrzenia i dodać 2 łyżki soli. W 12 do 14-calowej patelni saute rozgrzać olej do czasu palenia.
Dodaj szalotki, czosnek, i chiles i saute aż złoty kolor, o 4 do 5 protokół.
Dodać wino, doprowadzić do wrzenia, następnie dodać masło i zdjąć z ognia. Makaron gotować zgodnie z instrukcją opakowania, aż tylko al dente, i odcedzić.
Dodać odsączony makaron do patelni z mieszaniną wina i powrót patelni do ciepła.
Dodaj kraba, radicchio, i scallion i wrzucić, aż radicchio zwiędnie, o 1 minutę.
Wlać do ciepłej miski i podawać. ;