Linguine Avgolemono z karczochami i fasolką szparagową

Linguine Avgolemono z karczochami i fasolką szparagową
Linguine Avgolemono z karczochami i fasolką szparagową może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 651 kalorii, 23G białka, oraz 29g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Na $2.0 za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Mieszanka linguine, żółtka, pietruszka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć żółtka jajek, można podążać za tym daniem głównym z Morela Kruszy jako deser. Z łyżeczką wynik 66%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Linguine Avgolemono Z Karczochami I Fasolką Szparagową, Tagine fasoli Fava, fasoli szparagowej i karczochów serca, oraz Aginares Avgolemono (karczochy w Avgolemono).

Instrukcje

1
Żółtka umieścić w średniej misce. Stopniowo ubij sok z cytryny, a następnie śmietanę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
KremKrem
żółtko Jajażółtko Jaja
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Gotować karczochy serca i fasolki szparagowej w dużym garnku wrzącej osolonej wody, aż chrupiące-miękkie, o 5 protokół. Za pomocą sita przenieś warzywa z garnka na dużą patelnię. Powrót wody do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Karczochy SercaKarczochy Serca
Fasola SzparagowaFasola Szparagowa
WarzywaWarzywa
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
SitoSito
GarnekGarnek
3
Dodać makaron; gotować do miękkości, ale nadal twarde do gryzienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
MakaronyMakarony
4
Odcedzić makaron, rezerwując 1 1/2 szklanki płynu do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
MakaronyMakarony
5
Dodaj makaron na patelni z warzywami.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
MakaronyMakarony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
6
Ubić 3/4 szklanki płynu do gotowania na mieszaninę żółtkową.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółtko Jajażółtko Jaja
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
7
Dodać mieszaninę żółtka, 3/4 szklanki sera, i pietruszka na patelni. Wrzucić na średnim ogniu, aż sos zgęstnieje i pokryje makaron, o 4 protokół, dodając więcej płynu do gotowania przez łyżki stołowe, jeśli suche. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Pietruszka-naćPietruszka-nać
SerSer
MakaronyMakarony
SOSSOS
żółtko Jajażółtko Jaja
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
8
Podawać, przechodząc dodatkowy ser obok.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia31
Magazyn