Tacos rybne z kremową limonką Guacamole i kapustą Slaw
Need a pescatariańskie danie główne? Tacos rybne z kremową limonką Guacamole i kapustą Slaw może być znakomitym przepisem do wypróbowania. Ten przepis służy 10. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 24g białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 332 kalorie. Na 2,17 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Przynosi je Wam Jedzenie i wino. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest idealny do 4 Lipca. Jest to raczej niedrogi przepis dla fanów meksykańskiej kuchni. Udaj się do sklepu i odbierz kapustę napa, tortille z mąki, grecki jogurt i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać mąkę tortille można śledzić to danie główne z Chipsy Z Cukrem Cynamonowym jako deser. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 78%, co jest dobre. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Tacos rybne z kremową limonką Guacamole i kapustą Slaw, Pikantne Tacos rybne z kapustą Slaw + Limonka Crema, oraz Tacos rybne z kremową kapustą Chipotle Slaw.
Instrukcje
1
Rozpal grilla. W średniej misce, rozgnieść awokado, śmietana, jalapeo, czerwona cebula, kolendra i 3 łyżki soku z limonki. Doprawić guacamole solą i pieprzem i wcisnąć kawałek folii bezpośrednio na powierzchnię guacamole.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
1 Truskawka Bez łuski
Chipsy Toffi I Półsłodkie Chipsy Czekoladowe
Hot Dogi, Grillowane
Przyprawa Grecka (zalecana: Wyspy Korzenne)
1/2 Funta Piersi Z Indyka
2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Ryba w menu? Spróbuj sparować z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jedno wino, którego możesz spróbować to Menage a Trois Limelight Pinot Grigio. Ma 4,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 11 dolarów.