Lima pasztet z fasoli i świeżych ziół
Lima Bean-and-Fresh Herb pasztet może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć swoje pole receptury przystawki. Ten przepis służy 8 i kosztuje 46 centów za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegetariański przepis ma 130 kalorii, 6G białka, oraz 8G tłuszczu na porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz Lima fasola, koperek, ząbki czosnku, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 37%. Spróbuj Fresh Lima Bean Gratins, Świeże zioło biała fasola i awokado kanapka, oraz Jak gotować: Sigarillas (skrzydlata fasola), patani (Lima bean) i squash w mleku kokosowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Proces pierwszych 7 składników w robocie kuchennym, aż będzie gładka, zatrzymując się, aby zeskrobać boki.
Dodać szczypiorek, natkę pietruszki i koperek; proces do połączenia.
Mieszamy łyżką do lekko nasmarowanej miski 2-szklankowej wyłożonej folią. Przykryć i schłodzić 8 godzin.
Unmold pt, odrzucanie folii; umieścić na naczyniu do serwowania.