Libańska Tabbouleh
Libański Tabbouleh jest wegańskie przepis z 4 porcjami. Na 1,87 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 186 kalorii. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Niewiele osób lubi tę przystawkę. Ten przepis jest typowy dla kuchni middl eastern. Jeśli masz pod ręką oliwę z oliwek, bulgur, sól i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Przynosi ci to Epikurious. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 85%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Libańska Tabbouleh, Libańska Tabbouleh, oraz Libańskie Ciasteczka dla podobnych receptur.
Instrukcje
Mieszamy razem bulgur i 1 łyżkę oleju w żaroodpornej misce.
Zalać wrzącą wodą, następnie przykryć miskę szczelnie folią i odstawić na 15 minut.
Odcedzić na sicie, naciskając na bulgur, aby usunąć nadmiar płynu.
Przenieść bulgur do miski i wrzucić z pozostałych składników, w tym 2 łyżki oleju, aż dobrze połączone.
* Te długie, wąskie ogórki są często sprzedawane jako "europejskie" i są zwykle sprzedawane w plastikowej folii, aby chronić ich cienką, delikatną, nieuszkodzoną skórę.