Letnie Przegrzebki Ze Słodką Kukurydzą I Pomidorowym Sukkotaszem

Letnie Przegrzebki Ze Słodką Kukurydzą I Pomidorowym Sukkotaszem
Przepis letnie przegrzebki ze słodką kukurydzą i pomidorowym Sukkotashem jest gotowy w około 23 minuty i zdecydowanie jest super bezglutenowe i pescatariańskie opcja dla miłośników Południowej żywności. Na 5,23 zł za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 32G białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 381 kalorii. 13 osób uznało ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Jeśli masz kurkumę, masło, kłosy kukurydzy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 69%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Zapiekane przegrzebki z przyprawioną kukurydzą i pomidorowym Sukkotaszem, Zapiekane przegrzebki z letnim Sukkotem, oraz Sukkotasz Kukurydziany dla podobnych receptur.

Polecane wino: Chardonnay, Chenin Blanc, Pinot Noir

Chardonnay, Chenin Blanc i Pinot Noir to moje najlepsze propozycje na przegrzebki. Chardonnay i Chenin blanc to świetne zapałki do grillowanych lub smażonych przegrzebków. Jeśli przegrzebki są dopasowane do boczku lub innych wędlin, spróbuj lekko schłodzone pinot noir. Możesz spróbować Santan EMA Reserve Chardonnay. Recenzenci bardzo lubią to z 4.3 z 5 gwiazdek i cena około 14 dolarów za butelkę.
Santa Ema Reserve Chardonnay
Santa Ema Reserve Chardonnay
Santa Ema Chardonnay Reserva to jasne złoto-żółte wino, które pochodzi z Doliny Leyda. Pojawia się bukiet dojrzałych owoców tropikalnych, takich jak banany i marakui wraz z nutami miodu i wanilii. W ustach jest to wino o dobrej równowadze i przyjemnej kwasowości.Idealny do tłustych ryb i sosów, owoców morza i grillowanych krabów. Idealny również do białego mięsa i dojrzałych serów.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W23 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia17
Magazyn