Letnie Przegrzebki Ze Słodką Kukurydzą I Pomidorowym Sukkotaszem
Przepis letnie przegrzebki ze słodką kukurydzą i pomidorowym Sukkotashem jest gotowy w około 23 minuty i zdecydowanie jest super bezglutenowe i pescatariańskie opcja dla miłośników Południowej żywności. Na 5,23 zł za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 32G białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 381 kalorii. 13 osób uznało ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Jeśli masz kurkumę, masło, kłosy kukurydzy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 69%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Zapiekane przegrzebki z przyprawioną kukurydzą i pomidorowym Sukkotaszem, Zapiekane przegrzebki z letnim Sukkotem, oraz Sukkotasz Kukurydziany dla podobnych receptur.