Letnie ciasto pomidorowe Giny
Letnie ciasto pomidorowe Giny to Wegetariańskie przepis z 4 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 16G białka, 40 g tłuszczu, oraz w sumie 529 kalorii. Na 1,74 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz liście bazylii z szyfonady, gotową skórkę z walcowanego ciasta, mozzarellę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest idealny do 4 Lipca. 41 osób było zadowolonych, że wypróbowali ten przepis. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 57%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Letnie ciasto pomidorowe Giny, Placek pomidorowy Sandy, oraz Letnie Ciasto Pomidorowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F. Linia blachy do pieczenia z pergaminem.
Posypać mąką na powierzchni roboczej.
Rozwałkuj ciasto na ciasto, tworząc 10-calowe koło i umieść na blasze do pieczenia. Nakładają się i naprzemiennie różne pomidory i plastry mozzarelli na środku ciasta, pozostawiając 3-calową granicę. Rozsypać liście bazylii na górze.
Posypać solą i pieprzem oraz płatkami czerwonej papryki. Złóż odkryte krawędzie ciasta do wewnątrz nad nadzieniem, aby utworzyć plisowaną skórkę.
Wyszczotkuj krawędzie i wierzch ciasta z oliwą z oliwek.
Wstawić do piekarnika i piec 35 minut.
Wyjąć z piekarnika na deskę do krojenia. Pokroić i podać.