Lepsza od pieczonej fasoli z pikantnymi klinami

Lepsza od pieczonej fasoli z pikantnymi klinami
Lepsza od pieczonej fasoli z pikantnymi klinami wymaga ok. 45 minut od początku do końca. To danie główne ma 602 kalorie, 29g białka, oraz 20 g tłuszczu na porcję. Ten bezmleczny przepis służy 2 i kosztuje 3,54 zł za porcję. 300 osób cieszyło się, że spróbowało tego przepisu. Jeśli masz łagodny proszek chili, cukier, fasolę fasoli w wodzie i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Ogólnie ten przepis zarabia świetny spoonacular wynik 92%. Pieczone Pikantne Czosnkowe Kliny Ziemniaczane, Pikantna Fasola Nie Pieczona, oraz Pikantna Fasolka Po Pieczeniu są bardzo podobne do tego przepisu.

Instrukcje

1
Piekarnik nagrzewany do 200C / wentylator 180C / Gaz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
2
Na kliny, wymieszać mąkę, cayenne i zioła (jeśli używasz), dodać trochę soli i pieprzu, a następnie wrzucić ziemniaki i olej, aż dobrze pokryte. Wrzucić do foremki do pieczenia, następnie piec około 35 minut, aż będzie chrupiąca i ugotowana.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
Oliwa Z Oliwek Plus 3 Do 4 łyżek StołowychOliwa Z Oliwek Plus 3 Do 4 łyżek Stołowych
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
1/2 Funta Fasoli Garbanzo, Namoczonej I Ugotowanej (zarezerwowano 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)1/2 Funta Fasoli Garbanzo, Namoczonej I Ugotowanej (zarezerwowano 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
3
W międzyczasie rozgrzać olej na nieprzywierającej patelni, a następnie delikatnie smażyć cebulę i boczek razem przez 5-10 minut, aż cebula zmięknie i zacznie się złocić. Wymieszać cukier, pomidory, bulion i przyprawy do smaku, a następnie gotować na wolnym ogniu przez 5 min.
Składniki, których będziesz potrzebować
Po 1/8 łyżeczki Suszonego Tymianku, Bazylii I Rozmarynu, PokruszonychPo 1/8 łyżeczki Suszonego Tymianku, Bazylii I Rozmarynu, Pokruszonych
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
1 Funt Makaronu Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali1 Funt Makaronu Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
4
Dodać fasolę, następnie dusić przez kolejne 5 minut, aż sos zgęstnieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do PodaniaOcet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do Podania
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
5
Podawać z klinami.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia28
Magazyn