Lemoniada Rabarbarowa

Lemoniada Rabarbarowa
Lemoniada rabarbarowa może być dobrym przepisem na rozszerzenie Pudełka na napoje. Ten przepis służy 21. Jedna porcja zawiera 124 kalorii, 0g białka, oraz 0g tłuszczu. Za 51 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. 122 osoby próbowały i polubiły ten przepis. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Dzień Matki. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 25 minut. Mieszanka cukru, skórki cytryny, rabarbaru i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe, bezmleczne, lakto ovo wegetariańskie i przyjazne dla fodmap dieta. Jest dostarczany przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 26%, co jest raczej złe. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Lemoniada Z Rabarbaru Truskawkowego, Musująca Lemoniada Rabarbarowa, oraz Musująca Lemoniada Rabarbarowa.

Instrukcje

1
Połącz rabarbar, cukier i startą skórkę z cytryny do dużego rondla i zagotuj. Zmniejsz ogień do średnio niskiego i gotuj na wolnym ogniu, aż cukier się rozpuści, a rabarbar uwolni sok i zacznie się rozpadać, około 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skórka Z CytrynySkórka Z Cytryny
RabarbarRabarbar
SokSok
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Zdejmij z ognia i dodaj sok z cytryny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
3
Wlej mieszankę rabarbaru przez drobne sito, wyciskając jak najwięcej płynu. Do podania wymieszaj syrop rabarbarowy z 18 szklankami wody (1 szklanka syropu na 3 szklanki wody) i polej lodem.
Składniki, których będziesz potrzebować
RabarbarRabarbar
SyropSyrop
WodaWoda
LódLód
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SitoSito
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje21
Ocena Zdrowia1
Magazyn