Lemon Confit

Lemon Confit
Lemon Confit to bezglutenowe, całe 30, i wegańskie przepis z 4 porcjami. Jedna porcja zawiera 395 kalorii, 1G białka, oraz 41 g tłuszczu. Na 88 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 4 osoby były zadowolone, że spróbowały tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka oliwy z oliwek, ząbek czosnku, sól i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. To działa dobrze jako bardzo niedrogie przystawki. Przynosi ci to Epikurious. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 34%, co jest raczej złe. Spróbuj Tiny Lemon Angel Cakes with Lemon Confit, Szalotka-Cytrynowy Confit, oraz Smażony Lucjan Z Cytryną Confit dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Używając obieraczki do warzyw, usuń skórkę (tylko żółtą część) z cytryn w długie paski. Wyciśnij 6 łyżek soku z cytryn. Blanszować obierać w małym rondlu wrzącej wody 10 sekund; odcedzić. Powtórz dwa razy. Przynieś 6 łyżek soku z cytryny, oliwę z oliwek, olej rzepakowy, czosnek i szczyptę soli, aby gotować na wolnym ogniu w małym rondlu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
Olej RzepakowyOlej Rzepakowy
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
WarzywaWarzywa
CzosnekCzosnek
CytrynaCytryna
SokSok
WodaWoda
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
ObieraczkaObieraczka
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Dodać skórkę cytrynową i dusić na małym ogniu, aż skórka będzie miękka, około 1 godziny. Super. DO AHEAD: można dokonać 1 miesiąc do przodu. Przechowywać schłodzone i całkowicie pokryte olejem. Zawsze używaj czystego widelca do usuwania cytryny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skórka Z CytrynySkórka Z Cytryny
CytrynaCytryna
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia3
Magazyn