Latające Miotły
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur hor d ' oeuvre, więc dać latające miotły spróbować. Ten przepis służy 16 i kosztuje 29 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 191 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i podnieś mocno brązowy cukier, ekstrakt z wanilii, mąkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Podobne przepisy to Latające duchy na miotłach, Miotły Czarownic, oraz Miotły Czarownic.
Instrukcje
Ubij masło na średniej prędkości mikserem elektrycznym, aż będzie kremowe. Stopniowo dodawać brązowy cukier, ubijając aż do wymieszania.
Dodać mąkę i sól, ubijając do wymieszania. Wymieszać wanilią. Uformuj ciasto na 16 (1 1/4 cala) kulek.
Umieść pręty precla na nieczystych blachach do pieczenia. Naciśnij kulkę ciasta na wycięty koniec każdego precla. Mocno naciśnij ciasto widelcem, aby przypominało włosie miotły.
Piec w temperaturze 350 przez 10 do 12 minut.
Niech miotły ostygną na blachach do pieczenia na stojakach z drutu 2 minuty; usuń do stojaków z drutu, aby całkowicie ostygnąć.
Umieść miotły na papierze woskowym. Łyżka stopiła cukierkową powłokę nad preclem i ciasteczkiem, gdzie łączą się; odstawić do twardości. Udekoruj według życzenia kolorowym lukrem.