Lasagne z patelni bez pieczenia

Lasagne z patelni bez pieczenia
Lasagnan bez pieczenia to śródziemnomorskie danie główne. Za 1,44 USD za porcję ten przepis pokrywa 19% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Z tego przepisu składa się 6 porcji zawierających 379 kalorii, 19 g białka i 25 g tłuszczu każda. Mieszanka papryki i cebuli, przypraw, makaronu jajecznego i kilku innych składników wystarczy, aby ten przepis był tak przepyszny. Ten przepis zachwycił 3 osoby. Jest dostarczany przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Z wynikiem łyżkowym wynoszącym 56%, to danie jest dobre. Użytkownicy, którym podobał się ten przepis, polubili także Łatwa serowa lasagne z patelnią, Kiepska lasagne z kiełbaskami i Łatwa serowa lasagne z patelnią do warzyw.

Instrukcje

1
Na 12-calowej patelni gotuj kiełbasę na średnim ogniu przez 5 do 7 minut, mieszając od czasu do czasu, aż przestanie być różowa; odpływ.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Smażenia IDo Smażenia I
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Włoska Kiełbasa Wieprzowa Luzem O Wadze 1 FuntaWłoska Kiełbasa Wieprzowa Luzem O Wadze 1 Funta
2
Wymieszaj 2 szklanki wody i wszystkie pozostałe składniki oprócz sera i bazylii.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Szklanki Niegotowanego Makaronu Mini Lasagne (mafalda) Lub średniego Makaronu Jajecznego3 Szklanki Niegotowanego Makaronu Mini Lasagne (mafalda) Lub średniego Makaronu Jajecznego
Niegotowany Makaron Mini Lasagne (mafalda) Lub średni Makaron JajecznyNiegotowany Makaron Mini Lasagne (mafalda) Lub średni Makaron Jajeczny
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
3
Podgrzać do wrzenia, od czasu do czasu mieszając.
4
Zmniejsz ogień do średniego; gotować bez przykrycia około 10 minut, od czasu do czasu mieszając, aż makaron będzie miękki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
5
Zdjąć z ognia; posypać serem. Przykryj, odstaw na 2 do 3 minut lub do momentu, aż ser się roztopi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
6
Posypać bazylią.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka

Polecane wino: Chianti, Verdicchio, Trebbiano

Chianti, Verdicchio i Trebbiano to świetne dania kuchni włoskiej. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie wina białe, które dobrze komponują się z rybami i białym mięsem, natomiast Chianti to świetne włoskie czerwone wino do cięższych, odważniejszych dań. Jednym z win, którego możesz spróbować, jest Piccini Chianti Classico. Ma 4,6 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 10 dolarów.
Piccini Chianti Classico
Piccini Chianti Classico
Jasny rubin z nutą fioletu. Nuty śliwki i fiołka mieszają się z bujnymi, dojrzałymi dzikimi jagodami. W smaku ekspansywne i żywe, z utrzymującym się, aksamitnym posmakiem w ustach. Długi finisz zatopiony w owocach. Wszechstronne wino, najlepiej podawane w temperaturze 64°F, fantastyczne do soczystych czerwonych mięs, grillowanych lub pieczonych.
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia12
Magazyn