Lasagne Wołowe
Przepis wołowina Lasagne może zaspokoić Twoje śródziemnomorskie pragnienie w przybliżeniu 1 godzina i 25 minut. Na 1,33 zł za porcję, ten przepis okładki 14% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. To danie główne ma 296 kalorii, 23G białka, oraz 13g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 12. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz sos pomidorowy, ząbki czosnku, parmezan i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać pieprz można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 50%. Ten wynik jest całkiem dobry. Spróbuj Biała Lasagne z Parmigiano Besciamella (Lasagne in Bianco ), Lasagne z karczochami (Lasagne di Carciofi), oraz Lasagne z pięcioma warzywami podobnych receptur.
Instrukcje
W dużym rondlu gotuj wołowinę na średnim ogniu, aż mięso nie będzie już różowe.
Dodać czosnek; gotować 1 minutę dłużej.
Drenaż. Wymieszać z wodą, sosem pomidorowym i pastą, zupą, oregano, cukrem i pieprzem. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ciepło; przykryć i gotować na wolnym ogniu przez 30 minut.
Łyżka 1/2 szklanki sosu mięsnego do nasmarowanego 13-in. x 9 po. naczynie do pieczenia.
Warstwę z trzema makaronem i jedną trzecią twarogu, mozzarellą, sosem mięsnym i parmezanem. Powtórz warstwy dwa razy.
Przykryj i piecz w temperaturze 350° przez 40 minut lub do uzyskania bąbelków i rozgrzania. Odkryć; piec 5-10 minut dłużej.
Odstawić na 10 minut przed cięciem.