Kurczak z warzywnym Ragoutem i Polentanem to bezglutenowe przepis z 6 porcjami. To danie główne ma 756 kalorii, 49g białka, oraz 13g tłuszczu na porcję. Na 3,31 zł za porcję, ten przepis okładki 33% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 5 godzin i 6 minut. Udaj się do sklepu i odbierz piersi z kurczaka, przyprawy, parmezan i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Z łyżeczką wynik 72%, to danie jest solidne. Spróbuj Pieczony Ragout Warzywny Z Polentą, Jesienny Ragout warzywny z miękką polentą, oraz Wiosenne Warzywa-Ragout Z Kurczakiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Połącz mrożoną mieszankę warzyw na dnie powolnej kuchenki 5-quart. Doprawić obie strony piersi kurczaka solą, pieprzem i włoską przyprawą.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Startego Sera Romano
Warzywa Mieszane
3 łyżki Startej Słodkiej Cebuli (lub Drobno, Drobno Posiekanej)
8 (U-12) Krewetek
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Drobno Posiekanego Chili Jalapeno Z Nasionami
2
Na wierzch warzyw ułożyć kurczaka.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
3
W dużej misce wymieszaj sos do makaronu, pastę pomidorową, czosnek i sherry.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
Polać 2/3 sosu kurczakiem i warzywami. Wierzch kurczaka z plastrami polenty i przykryć pozostałym sosem. Przykryć i gotować na niskim ustawieniu przez 4 do 5 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego