Kurczak wiosenny-garnek
Need a bezglutenowe i דל פחמימות,zne danie główne? Spring chicken one-pot może być super przepis spróbować. Na 3,52 zł za porcję, ten przepis okładki 34% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 1042 kalorie, 59G białka, oraz 77 g tłuszczu każdy. 221 osób uznało ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Mieszanka nowych ziemniaków, udka z kurczaka, pesto bazyliowe i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. To będzie hit w Twoim Wiosna wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 5 minut. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 89%. Ten wynik jest super. Wiosenny kurczak w garnku, Francuski Wiosenny Garnek Z Kurczakiem, oraz jeden garnek z kurczakiem i ryżem z wiosennymi warzywami są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
Rozgrzać olej w dużej, ciężkiej patelni z pokrywką. Przyprawiamy kurczaka i brązowo.
Wyjmij kurczaka na talerz i gotuj cebulę i boczek przez 5 minut, aż zmiękną i lekko zabarwią.
Odstawić kurczaka na patelnię i dodać pozostałe składniki, z wyjątkiem crme frache i pesto, wraz z dużą ilością świeżo zmielonego czarnego pieprzu. Doprowadzić do wrzenia, następnie przykryć i delikatnie gotować na wolnym ogniu przez 30-40 minut, aż ziemniaki będą miękkie i kurczak gotowane przez.
Wymieszać z crme frache i pesto.
Podawać z chrupiącym chlebem do zmycia sosu, jeśli chcesz.