Kurczak panierowany z szynką i serem
Przepis panierowany Kurczak z serem Ham ' n ' można zrobić w około 45 minut. Jedna porcja zawiera 679 kalorii, 54g białka, oraz 35g tłuszczu. Za 3,27 zł za porcję, otrzymujesz danie główne, które serwuje 2. Jeśli masz pod ręką masło, bulion z kurczaka, czosnek w proszku i kilka innych składników, możesz to zrobić. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Przynosi ci smak domu. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 66%. Ten wynik jest dobry. Panierowany kotlet z kurczaka z szynką, potrójnym serem śmietankowym i małą rukolą, Kurczak Spinoccoli-panierowana faszerowana pierś z kurczaka ze szpinakiem, brokułami i serem, oraz Kurczak Spinoccoli-panierowana faszerowana pierś z kurczaka ze szpinakiem, brokułami i serem są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
Spłaszcz kurczaka do 1/4 cala. grubość.
Umieść dwa plastry prosciutto i jeden plasterek sera na środku każdej połowy piersi kurczaka; złóż kurczaka na serze i zabezpiecz wykałaczkami.
Umieść mąkę i jajko w osobnych płytkich miseczkach. W innej płytkiej misce wymieszaj bułkę tartą, parmezan, czosnek w proszku i estragon. Posmaruj kurczaka mąką, następnie zanurz w jajku i posmaruj mieszanką miękiszu.
Na dużej patelni brązowy kurczak na maśle ze wszystkich stron.
Przenieś do 1-qt. naczynie do pieczenia.
Piec bez przykrycia w temperaturze 350° przez 25-30 minut lub do momentu, gdy soki będą klarowne. W międzyczasie dodaj bulion i sherry lub dodatkowy bulion na patelnię; wymieszaj, aby poluzować zrumienione kawałki.
Połącz skrobię kukurydzianą i wodę, aż będą gładkie; stopniowo mieszaj z mieszanką bulionu. Doprowadzić do wrzenia; gotować i mieszać przez 2 minuty lub do zgęstnienia.