Kurczak marynowany ze śmietaną II
Kurczak marynowany z kwaśną śmietaną II wymaga ok. 9 godzin i 25 minut od początku do końca. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 315 kalorii, 27g białka, oraz 16G tłuszczu każdy. Na $1.5 za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i podnieś bułkę tartą, mielony pieprz, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 43%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Koper I Śmietana Marynowane Shad, Grillowany kurczak marynowany w kremie kokosowym, oraz Kurczak Z Kwaśną Śmietaną dla podobnych receptur.
Instrukcje
Marynować: w dużej nieporowatej szklanej misce lub misce, połączyć śmietanę, sok z cytryny, sos Worcestershire, sól selerową, paprykę, sól,pieprz i czosnek; dobrze wymieszać.
Dodać piersi z kurczaka i dobrze obłożyć marynatą ze śmietaną. Przykryć naczynie lub miskę i przechowywać w lodówce marynować przez co najmniej 8 godzin, lub na noc.
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Umieść bułkę tartą w płytkim naczyniu lub misce.
Wyjąć kurczaka z marynaty i wyrzucić marynatę. Pogłębiać kurczaka w bułce tartej dobrze płaszcz i umieścić w 2 lekko nasmarowane 9x13 cala naczynia do pieczenia. W małym rondlu lub patelni roztop masło i łyżkę równomiernie na kurczaku.
Piec w temperaturze 350 stopni F (175 stopni C) przez 60 do 70 minut, lub aż kurczak jest gotowane przez i widelec przetargu i soki uruchomić jasne.