Kurczak i Feta Tabbouleh

Kurczak i Feta Tabbouleh
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj kurczaka i Feta Tabbouleh. Na 1,92 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 263 kalorie, 22g białka, oraz 9g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, pietruszkę, bulgur i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sok z cytryny można śledzić to danie główne z Ciasteczka cytrynowe z lukrem cytrynowym Ten przepis jest typowy dla kuchni middl eastern. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 66%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Quinoa Tabbouleh z fetą, Tabbouleh z kolendrą i fetą, oraz Quinoa Tabbouleh z fetą dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieścić bulgur w średniej misce; przykryć 1 szklanką wrzącej wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
BulgurBulgur
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Odstawić na 15 minut lub do wchłonięcia płynu.
3
Połącz kurczaka i pozostałe składniki w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały KurczakCały Kurczak
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
4
Dodać bulgur do mieszanki kurczaka; wrzucić delikatnie do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały KurczakCały Kurczak
BulgurBulgur
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia27
Magazyn