Kurczak Dijon
Kurczak Dijon może być dobrym przepisem, aby rozwinąć pole przepis dania głównego. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 26g białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 265 kalorii. Na 1,41 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz musztardę, bulion z kurczaka, pół na pół śmietanę i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 43%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Kurczak Dijon, Kurczak Dijon, oraz Kurczak Dijon.
Instrukcje
Na dużej patelni, brązowy kurczak w maśle / margaryna na temat 15 do 20 minut lub aż gotowane przez i soki uruchomić jasne.
Wyjąć z patelni i umieścić na ciepłym naczyniu odpornym na piekarnik.
Rozgrzej piekarnik do 150 stopni F (65 stopni C).
Wymieszać mąkę do patelni kapie.
Dodaj bulion i deglaze patelni mieszając energicznie, aż mąka jest nieco rozpuszcza się i płyn ma konsystencję sosu.
Dodać śmietanę. Dusić, mieszając, na umiarkowanym ogniu przez około 10 minut, aż sos będzie trochę gęsty. Wymieszać z musztardą i podgrzać.
Polać piersi kurczaka sosem musztardowym. Umieść talerz w rozgrzanym piekarniku na około 10-15 minut,a następnie podawaj!