Kurczak azjatycki z brukselką

Kurczak azjatycki z brukselką
Azjatycki Kurczak z brukselką może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 322 kalorie, 42g białka, oraz 5G tłuszczu na porcję. Na $2.7 za porcję, ten przepis okładki 35% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz ocet ryżowy, imbir, brązowy cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć ciemnobrązowy cukier, możesz podążać za tym daniem głównym z Ciasteczka Z Brązowym Masłem Z Brązowym Cukrem jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 84%. Ten wynik jest świetny. Podobne przepisy to Pikantny Kurczak Azjatycki Z Brukselką, Azjatyckie Smażone Brukselki, oraz Inspirowane kuchnią azjatycką pieczone brukselki.

Instrukcje

1
Połącz sos sojowy, ocet, cukier, imbir i rosół z kurczaka w średnim rondlu i doprowadzić do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rosół Z KurczakaRosół Z Kurczaka
Sos SojowySos Sojowy
OcetOcet
ImbirImbir
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
1
Dodaj więcej smaku do tego dania, skropić go aromatycznym tosty oleju sezamowego tuż przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej SezamowyOlej Sezamowy

Wyposażenie

Polecane wino: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Azjatka W menu? Spróbuj sparować z Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Wina Botanica Mary Delany Chenin Blanc z 5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 32 dolarów za butelkę.
Wina Botanica Mary Delany Chenin Blanc
Wina Botanica Mary Delany Chenin Blanc
Złożony i elegancki, z warstwami czystych, skoncentrowanych owoców gruszkowych, cytrusowych i pestkowych, przepyszną kwasowością i pikantnym, mineralnym rdzeniem.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W10 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia45
KuchnieAzjatyckie
Magazyn