Kula serowa cioci Rose

Kula serowa cioci Rose
Need a gluten free hor d ' oeuvre? Kula serowa cioci Rose może być spektakularnym przepisem do wypróbowania. Na 70 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 16 porcji z 235 kalorii, 5G białka, oraz 24g tłuszczu każdy. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Udaj się do sklepu i podnieś ostry ser cheddar, zieloną cebulę, sól czosnkową i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Ciasto truskawkowe cioci Rose, Ciocia Rose Fantastyczne masło toffi, oraz Zupa z kulek Macy cioci Gillie.

Instrukcje

1
W dużej misce, wymieszać ser śmietankowy, ser Cheddar, niebieski ser, masło, oliwki, zielona cebula, sól czosnkowa, i sos Worcestershire. Przykryć i przechowywać w lodówce 30 minut, aż firma.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos WorcestershireSos Worcestershire
Ser CheddarSer Cheddar
Serek śmietankowySerek śmietankowy
Zielona CebulaZielona Cebula
Ser PleśniowySer Pleśniowy
Sól CzosnkowaSól Czosnkowa
MasłoMasło
OliwkiOliwki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Uformuj mieszaninę na 2 kulki i zwiń orzechy włoskie, aby pokryć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Orzechy WłoskieOrzechy Włoskie
RolkaRolka
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia1
Magazyn