Kukurydziano-Płatkowe Filety Rybne Z Chile-Cilantro Aioli

Kukurydziano-Płatkowe Filety Rybne Z Chile-Cilantro Aioli
Kukurydziano-płatkowe filety rybne z Chile-Cilantro Aioli mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 3,47 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 39g białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 358 kalorii. Ten przepis służy 4. Mieszanka klina cytrynowego, majonezu, soli i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać płatki kukurydziane, możesz podążać za tym daniem głównym z Płatek Kukurydziany Kruszy jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 23 minuty. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 74%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Filety rybne z płatków kukurydzianych w sosie tatarskim z koperkiem, Halibut z płatków kukurydzianych z Chile-Cilantro Aioli, oraz Kurczak Smażony W Piekarniku, Płatki Kukurydziane dla podobnych receptur.

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Ryba w menu? Spróbuj sparować z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Alzacji Willm Pinot Gris Reserve. Recenzenci bardzo lubią to z 4.4 z 5 gwiazdek i cena około 16 dolarów za butelkę.
Alsace Willm Pinot Gris Reserve
Alsace Willm Pinot Gris Reserve
Intensywny złoty kolor z nutami ochry, wino ma nos dojrzałych owoców, pigwy. W ustach atak jest elastyczny i pełny, z nutami miodu i przypraw. Końcowy doskonale równoważy cukier i kwasowość.Połącz to wino ze smażonymi na patelni foie gras, grillowanymi lub pieczonymi białymi mięsami (wieprzowina, cielęcina), królikiem, drobiem w sosie śmietanowym, wędzonymi rybami, potrawami z grzybów, takimi jak risotto.
TrudnośćNormalny
Gotowe W23 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia55
Magazyn