Kukurydza Ziołowa

Kukurydza Ziołowa
Kukurydza ziołowa może być tylko dodatkiem, którego szukasz. Ten przepis zawiera 12 porcji z 230 kalorii, 6G białka, oraz 9g tłuszczu każdy. Za 89 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jeśli masz pod ręką proszek czosnkowy, wodę, kukurydzę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 20 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 30%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Kukurydza Ziołowa, Kukurydza Ziołowa, oraz Kukurydza ziołowa na kolbie dla podobnych przepisów.

Instrukcje

1
W dużym rondlu połącz kukurydzę i wodę. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejsz ogień; przykryj i gotuj na wolnym ogniu przez 3-4 minuty lub do miękkości kukurydzy.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
1 łyżeczka Soli Sezonowanej McCormick® Season-All®1 łyżeczka Soli Sezonowanej McCormick® Season-All®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Odcedź; wymieszaj pozostałe składniki.
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia3
Magazyn