Przepis Kuchnia Diva Maślanka Pecan filety rybne jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest wybitnym pescatarian opcja dla miłośników Południowej żywności. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 175 kalorii. Ten przepis służy 8. Na 58 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 25 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Mieszanka bułki tartej, sól, pieprz cayenne i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 48%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Kuchnia Diva ' s Southwestern Coleslaw z kremową maślanką, Smoothie z bananem, jagodami i maślanką w kuchni Diva, oraz Kuchnia Diva Cytrynowy kurczak ze szparagami.
Instrukcje
1
Używając średniej wielkości miski, połączyć maślankę z jajkiem, 1/2 łyżki przyprawy do drobiu i 1/2 łyżeczki soli i pieprzu oraz ostrym sosem i dobrze wymieszać. Ustaw miskę aside.In Inna miska połączyć bułkę tartą lub płatki kukurydziane, mielone pekan, papryka, pozostałe przyprawy drobiu, sól, i pieprz i pieprz cayenne.
Dobrze wymieszać. Filety rybne zanurzyć w mieszance maślanki, a następnie w przyprawionej mieszance okruchów.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety Rybne
Olej Roślinny (ilość Zależy Od Sposobu Gotowania)
świeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączone
3
Umieść 2 łyżki oleju w dużej, nieprzywierającej patelni i umieść na średnim ogniu. Brąz filety w partiach, od 2 do 3 na raz, nie tłocz patelni. Gotować 3 minuty z każdej strony lub aż ryby płatki łatwo testowane widelcem. Powtórz procedurę z pozostałym olejem i filetami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
Ryby można łączyć z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jedno wino, którego możesz spróbować to Santi Sortesele Pinot Grigio. Ma 4,4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 17 dolarów.