Kubki Śniadaniowe Burrito
Nigdy nie można mieć zbyt wiele meksykańskich przepisów, więc dać śniadanie Burrito kubki spróbować. Jedna porcja zawiera 196 kalorii, 14g białka, oraz 13g tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje 74 centów za porcję. Sprawdza się jako niedrogie danie główne. Ten przepis jest lubiany przez 212 smakoszy i kucharzy. Mieszanka sera, jajka, mąka tortilla, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Aby zużyć jajka można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. Przynosiło Ci to pragnienie Kirbie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 43%, co jest solidne. Spróbuj McDonald ' s Breakfast Burrito-słynne śniadanie burrito można zrobić w domu, Bean and Cheese Burrito Cups, oraz Zestaw Śniadaniowy Burrito dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 191°.Spray Muffin pan formy.
Weź mąkę tortilla i pokroić rundy nieco większe niż rozmiar foremek do muffinek. Użyłem noża do ciastek, aby zrobić wcięcia, a następnie użyłem noża do przecięcia. Spód foremek do muffinek z tortillą. Krążki powinny być nieco większe niż spód foremek do muffinek (patrz zdjęcie powyżej).
Gotowane kiełbaski pokroić na małe kawałki. Pociąłem mój o grubości około 1/3 cala.
Dodaj kilka kawałków kiełbasy do każdej filiżanki, około 4 (może się to różnić w zależności od wielkości kawałków kiełbasy. Spróbuj ustawić kiełbaski w taki sposób, aby tworzyły okrąg, w którym żółtko może siedzieć pośrodku i utrzymywać żółtko w stabilnym stanie.
Posypać 1 łyżką rozdrobnionego sera na kiełbaski.
Rozbij jajko na wierzchu, ostrożnie kierując żółtko do środka, które powinno być podparte kiełbasami, aby utrzymać żółtko na miejscu. Staraj się nie umieszczać całej ilości białka. Zawsze pomijam trochę, bo inaczej białko zajmuje dużo czasu, aby gotować, a żółtko może się rozgotować.
Piec w rozgrzanym piekarniku przez około 18-20 minut, aż białka będą w pełni ugotowane i żółtko osiągnie pożądaną masę.