Kubki Jagodowe Pomarańczowe

Kubki Jagodowe Pomarańczowe
Kubki jagodowe pomarańczowe to bezglutenowy, przyjazny dla fodmap, cały 30 i wegański przepis z 4 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 1G białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 142 kalorie. Na 72 centy za porcję, ten przepis okładki 7% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jeśli masz jagody, pomarańczowy sorbet, pomarańczową marmoladę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Działa najlepiej jako przystawka i odbywa się w około 10 minut. Jedna osoba była zadowolona, że wypróbowała ten przepis. Jest ona dostarczana przez Taste Of Home. Z łyżką wynik 51% to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Naleśniki jagodowo-pomarańczowe z sosem jagodowo-pomarańczowym, Bataty pomarańczowo-klonowe w pomarańczowych kubeczkach, oraz Bataty pomarańczowo-klonowe w pomarańczowych kubeczkach podobnych receptur.

Instrukcje

1
W rondlu rozgrzać marmoladę na małym ogniu, aż się stopi; dodać jagody. Łyżka sorbetu do poszczególnych dań deserowych. Wierzch z mieszanką Marmolady.
Składniki, których będziesz potrzebować
Borówki AmerykańskieBorówki Amerykańskie
MarmoladaMarmolada
SorbetSorbet
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem

Wyposażenie

TrudnośćŁatwy
Gotowe W10 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia9
Magazyn