Kubańskie Kanapki Tofu Z Kijkami Jicama
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne,więc spróbuj kubańskich kanapek Tofu z kijami Jicama. Ten wegetariański przepis służy 4 i kosztuje 2,39 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 493 kalorie, 24g białka, oraz 21 g tłuszczu. Udaj się do sklepu i odbierz musztardę, oliwę z oliwek, sok z pomarańczy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. Ten przepis od Foodnetwork ma 3 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 67%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Kije Jicama, Jicama Chili Sticks, oraz Kije Jicama Marynowane.
Instrukcje
Połóż tofu na desce do krojenia i pokrój poziomo na 8 równych plastrów. Włożyć do płytkiego naczynia z cebulą, czosnkiem, oliwą z oliwek i połową soku pomarańczowego i obrócić do marynowania; marynować od 5 do 10 minut.
W międzyczasie obrać jicamę ostrym nożem i pokroić w patyczki. Wrzucić do miski z pozostałym sokiem pomarańczowym i chili w proszku.
Podgrzać dużą patelnię nonstick na średnim ogniu. Włącz tofu płaszcz, dodać do patelni i gotować, aż złoty, 3 protokół na stronę.
Dodaj marynatę do patelni i gotować, mieszając, 4 protokół.
Pokrojone boki roladek rozłożyć musztardą i posypać serem. Kanapka z papryką, ogórek, mieszanka cebuli i tofu.
Podgrzać dużą patelnię żeliwną na średnim ogniu. Praca w partiach, dodać kanapki i góry z innym ciężkim patelni do spłaszczenia; gotować, aż złoty kolor i topi się ser, 2 do 3 minut na stronie.
Podawać z patyczkami jicama.