Krówka Z Masłem Orzechowym

Krówka Z Masłem Orzechowym
Ten przepis sprawia, że 64 porcje z 77 kalorii, 1G białka, oraz 3G tłuszczu każdy. Na 9 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka Prażone, vanillan ekstrakt, masło, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Mikrofalówka Peanut Butter Fudge z czekoladą i Mini Peanut Butter Cups / Muffins for Muffin, Krówka Z Masłem Orzechowym, oraz Krówka Z Masłem Orzechowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wytnij 22-calowy kawałek pergaminu i złożyć na krawędziach tak mierzy 8 cali szerokości; odłożyć na bok. Płaszcz 8-by-8-calowe naczynie do pieczenia z masłem i linii to seam-side dół z pergaminem (2 długie końce powieszą się na krawędziach). Pamiętaj, aby dopasować pergamin tak płynnie, jak to możliwe do naczynia, ciasno bigowanie go w rogach; odłożyć naczynie na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ziarna Espresso Oblane Ciemną CzekoladąZiarna Espresso Oblane Ciemną Czekoladą
2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
2
Rozgrzać odmierzone masło i wanilię w średnim rondlu na średnim ogniu, aż masło się rozpuści. Wymieszać z brązowym cukrem i śmietaną i doprowadzić do całkowitego wrzenia. Kontynuuj gotowanie, stale mieszając, jeszcze przez 2 minuty. Wymieszać z masłem orzechowym, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
(np. Batonik Crunch)(np. Batonik Crunch)
Dietetyczna Soda KremowaDietetyczna Soda Kremowa
Powłoka Z Białego Cukierka, OpcjonalnaPowłoka Z Białego Cukierka, Opcjonalna
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
3
Wyjąć z ognia i odstawić do ostygnięcia na dokładnie 5 minut (utworzy skórę).Natychmiast przenieść mieszaninę do miski miksera stojącego wyposażonego w przystawkę do łopatek. Włącz mikser do średnio-niskiej prędkości i stopniowo dodawaj cukier puder, aż wszystko zostanie włączone (mieszanina będzie wyglądać na lekko zsiadłą i piaszczystą).Szybko zeskrobać mieszaninę do przygotowanego naczynia do pieczenia i wkleić w równą warstwę. Użyj ręcznika papierowego, aby zmyć nadmiar oleju z powierzchni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W PlasterkiDo 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W Plasterki
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie PlasterkiNa 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
Mielony Cynamon, świeżo Starta Gałka Muszkatołowa I Mielone Goździki, ZmieszaneMielony Cynamon, świeżo Starta Gałka Muszkatołowa I Mielone Goździki, Zmieszane
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
4
Posypać orzeszki ziemne równomiernie na wierzchu.Złóż nadmiar pergaminu na krówkę. Używając miarki, naciśnij pergamin, aby wcisnąć orzeszki ziemne do krówki i równomiernie spłaszczyć powierzchnię. Odsunąć krówkę i odstawić do całkowitego ostygnięcia w temperaturze pokojowej, około 2 hours.To wyjmij krówkę z patelni, chwyć pergamin wiszący nad krawędziami i wyciągnij go z naczynia(jeśli krówka pęknie, po prostu naciśnij ją z powrotem).
Składniki, których będziesz potrzebować
1 (8 Uncji) Opakowanie Herbatników (takich Jak Marie Biscuits)1 (8 Uncji) Opakowanie Herbatników (takich Jak Marie Biscuits)
Solone Orzeszki Ziemne O Czerwonej Skórce, Dostępne W Alejkach Z Przekąskami Na RynkuSolone Orzeszki Ziemne O Czerwonej Skórce, Dostępne W Alejkach Z Przekąskami Na Rynku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ziarna Espresso Oblane Ciemną CzekoladąZiarna Espresso Oblane Ciemną Czekoladą
Pieczony Sos Z IndykaPieczony Sos Z Indyka
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
5
Przenieś go na deskę do krojenia i za pomocą długiego noża pokrój na 64 (1-calowe) kawałki, wycierając nóż do czysta między plasterkami. Krówki, które najlepiej zjeść od razu, można przechowywać w temperaturze pokojowej w szczelnym pojemniku do 3 dni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Solone Orzeszki Ziemne O Czerwonej Skórce, Dostępne W Alejkach Z Przekąskami Na RynkuSolone Orzeszki Ziemne O Czerwonej Skórce, Dostępne W Alejkach Z Przekąskami Na Rynku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 40 m.
Porcje64
Ocena Zdrowia0
Magazyn