Krówka Czekoladowo-Miętowa

Krówka Czekoladowo-Miętowa
Czekoladowo-miętowa Krówka jest bezglutenowe przepis z 64 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 93 kalorie. Na 20 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka masła, skondensowanego mleka eagle brand®, chipsów do pieczenia i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Boże Narodzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 17 minut. Ogólnie ten przepis zarabia bardzo zły (ale nadal naprawialny) wynik łyżki 6%. Spróbuj Bananowy Chleb Czekoladowy Krówki Serniki Zawijane, Krówka Czekoladowo-Miętowa, oraz Krówka Czekoladowo-Miętowa dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Linia 8 x 8-calowa patelnia do pieczenia z folią, rozciągająca folię na brzegach patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
2
Posypać równomiernie 1/3 szklanki cienkich miętówek na przygotowanej patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Połącz słodzone mleko skondensowane, białe frytki do pieczenia, masło i sól w średniej misce bezpiecznej dla mikrofal. Kuchenka mikrofalowa na wysokie 2 minuty lub do stopienia i gładkie po wymieszaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mleko Skondensowane SłodzoneMleko Skondensowane Słodzone
Kawałki Do PieczeniaKawałki Do Pieczenia
MasłoMasło
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MikrofalówkaMikrofalówka
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
4
Łyżka połowę mieszaniny krówki do przygotowanej patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
KrówkaKrówka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Posypać 1/3 szklanki cienkich miętówek. Wierzch z pozostałą mieszaniną krówki.
Składniki, których będziesz potrzebować
KrówkaKrówka
6
Posypać równomiernie pozostałymi cienkimi miętówkami. Obracaj końcówką noża, aby mieszać kolory. Schłodzić 1 godzinę lub do zestawu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
NóżNóż
7
Usuń krówkę z patelni, podnosząc krawędzie folii.
Składniki, których będziesz potrzebować
KrówkaKrówka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
PatelniaPatelnia
8
Usunąć folię.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
9
Pokroić w małe kwadraty.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 17 m.
Porcje64
Ocena Zdrowia0
Magazyn