Krwawa Mary
Krwawa Mary może być tylko napojem, którego szukasz. Ten bezglutenowy, bezmleczny i przyjazny dla fodmap przepis służy 4 i kosztuje 8,19 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 497 kalorii. 2 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 12 godzin i 15 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Udaj się do sklepu i odebrać winogron pomidory, pomidory, sos worcestershire, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Ogólnie ten przepis zarabia łyżeczka lita wynik 46%. Podobne przepisy to Najlepsze Bloody Mary i zrobić własny Bloody Mary Bar, Krwawa Maria - Hiszpańska Krwawa Maria, oraz Brewed Mary: Piwo Bloody Mary.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Umieść pomidory, ostry sos, sos Worcestershire, sok z cytryny i sól w blenderze, przykryj i zmiksuj na dużej prędkości przez 1 1/2 protokół.
Napełnij tacę z kostkami lodu około 2 szklankami soku i zamrozić na noc.
Wlać pozostały sok do pokrywanego pojemnika i rezerwy, na ladzie, na noc.
Tuż przed podaniem włóż 3 zamrożone kostki do każdego z 4 szklanek Collinsa i dodaj 1 1/2 uncji wódki do każdej szklanki. Wymieszać zarezerwowany sok, wlać 4 uncje do każdej szklanki i podawać natychmiast.
Pokrój każdy z pomidorów na 8 kawałków i włóż je do dużego szklanego słoika.
Dodaj wódkę, wymieszaj, aby połączyć i przykryj. Umieścić w chłodnym, ciemnym miejscu przez co najmniej 5 dni i do 7 dni, mieszając codziennie. Po 7 dniach przecedzić przez sitko o drobnej siatce i wyrzucić ciała stałe.
Aby przechowywać, wlać wódkę pomidorową z powrotem do oryginalnej butelki i przechowywać w chłodnym, ciemnym miejscu.