Galatoire ' s Shrimp Rémoulade może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 17g białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 124 kalorie. Ten bezglutenowy, bezmleczny i pescatariański przepis służy 12 i kosztuje $2.05 za porcję. Udaj się do sklepu i odebrać liście sałaty, sos worcestershire, ketchup, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 46%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Shrimp Remoulade Galatoire ' s, Krewetki Remoulade, oraz Krewetki Remoulade.
Instrukcje
1
Pulse pierwsze 4 składniki w robocie kuchennym, aż drobno posiekane.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Marie Biscuits)
2
Dodaj ocet i następne 5 składników, i proces aż dobrze wymieszane i gładkie, zatrzymując się zeskrobać w dół boki. Po uruchomieniu procesora wlać olej w powolnym, stałym strumieniu, przetwarzając aż do wymieszania. W razie potrzeby wymieszać z papryką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Posypania Sałata Rzymska, Pokrojony Pomidor I Pokrojona W Plasterki Czerwona Cebula
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
3
Przykryć i schłodzić 6 do 8 godzin.
4
Wymieszać schłodzony sos; wlać krewetki, delikatnie podrzucając do płaszcza.
Pinot Grigio, Riesling i Sauvignon Blanc są doskonałym wyborem dla krewetek. Te ostre białe wina dobrze sprawdzają się z krewetkami przygotowywanymi na różne sposoby, czy to z grilla, smażone, czy w sosie czosnkowym. Menage a Trois Limelight Pinot Grigio z oceną 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 11 dolarów za butelkę.