Kremowy wędzony pstrąg z jabłkiem i chrzanem na chrupiącym brązowym chlebie
Kremowy wędzony pstrąg z jabłkiem i chrzanem na chrupiącym brązowym chlebie to pescatarian przepis z 12 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 12g białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 280 kalorii. Na 1,62 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz jabłko granny smith, śmietanę, pstrąga i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 42%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Sałatka z wędzonego pstrąga z jabłkami, koprem włoskim i kremowym sosem chrzanowym, Wędzony pstrąg z kremem jabłkowo-chrzanowym na plackach ziemniaczanych, oraz Łosoś wędzony z kremem jabłkowo-chrzanowym i czarnym pieczywem dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Pstrąg, jabłko, seler i szczypiorek wymieszać w dużej misce do wymieszania.
Ubij śmietanę, majonez, sok z cytryny i 1 łyżkę chrzanu w małej misce do zmiksowania. Składamy mieszankę chrzanu delikatnie w mieszankę pstrąga (nie rozbijamy pstrąga). Doprawić do smaku solą, pieprzem i w razie potrzeby chrzanem. (Można dokonać 1 dzień wcześniej. Przykryć i przechowywać w lodówce.)