Kremowy Placek Z Jeżyn I Malin Z Kokosową Skórką

Kremowy Placek Z Jeżyn I Malin Z Kokosową Skórką
Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 14g białka, 34g tłuszczu, oraz w sumie 652 kalorie. Na 3,47 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 11 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Mieszanka jeżyn, malin, mleka skondensowanego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 70%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Bezmleczne ciasto z masłem orzechowym z ciasteczkami czekoladowymi, Szarlotka Smażone Ciasto Lodowe, oraz Kremowe batoniki z musem kokosowym Mango z kokosową skórką.
TrudnośćNormalny
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia20
Magazyn