Kremowy miód i Miso-łosoś szkliwiony
Kremowy miód i Miso-glazurowany łosoś to bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie przepis z 4 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 69 kalorii. Na 43 grosze za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz ocet ryżowy, daikon, imbir i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 17%, co jest raczej złe. Spróbuj Łatwa MIODOWA Miso Glazurowana Zupa Z Łososia I Makaronu Soba, Miso Glazurowany Łosoś, oraz Miso-Glazurowany Łosoś dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ryby opłucz i osusz. W małej misce wymieszaj miód, miso, sok z cytryny i imbir.
Szczotkuj ryby obficie mieszanką miodu. Ustawić kawałki nieco od siebie na 12-przez 15-calowy blachy do pieczenia.
Łosoś Broil 3 do 4 cali od ciepła, obracając raz z szeroką szpatułką, aż nieprzezroczyste, ale nadal wilgotne patrząc w środku najgrubszej części (wyciąć do testu), 7 do 8 minut w sumie.
Ustaw kawałek ryby na każdym z czterech talerzy i Kopiec daikon równo obok.