Kremowy gulasz z warzyw korzeniowych z Gruyère Crostini
Kremowy gulasz z warzyw korzeniowych z Gruyère Crostini może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 288 kalorii, 10g białka, oraz 11g tłuszczu. Na 1,85 zł za porcję, dostajesz zupę, która serwuje 4. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 52 minuty. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka rutabaga, woda, cebula, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 69%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Zapiekanka Z Warzyw Korzeniowych Z Gruyère, Zupa jarzynowa z soczewicą i Gruyère, oraz Gulasz Z Warzyw Korzeniowych.
Instrukcje
Rozgrzać olej w holenderskim piecu na średnim ogniu.
Dodaj cebulę na patelnię; gotować 5 minut lub do miękkości, mieszając od czasu do czasu.
Dodać czosnek i 2 łyżeczki rozmarynu; gotować 1 minutę, mieszając od czasu do czasu. Wmieszać ziemniaki i 5 kolejnych składników (przez 2 szklanki wody). Doprowadzić do gotowania na wolnym ogniu; gotować, pokryte, 20 minut lub aż warzywa będą miękkie.
Umieścić 3 szklanki mieszanki warzyw w blenderze.
Usuń środkową część pokrywy blendera( aby umożliwić ucieczkę pary); zabezpiecz pokrywę blendera na blenderze.
Umieść czysty ręcznik nad otworem w pokrywie blendera (aby uniknąć rozprysków). Zmiksować na gładką masę. Wróć do pan. Wymieszać ze śmietaną, pieprzem i solą.
Ułóż kromki chleba na blasze do pieczenia.
Każdą kromkę chleba posypać 1 łyżką sera; na wierzchu równomiernie z pozostałą 1 łyżeczką rozmarynu. Broil 1 minutę lub do rozpuszczenia sera.