Kremowe Risotto kukurydziano-czosnkowe
Kremowe Risotto kukurydziano-czosnkowe może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Na 1,92 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 354 kalorie, 13g białka, oraz 7G tłuszczu każdy. Ten przepis jest lubiany przez 8 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Niewiele osób lubiło to danie główne. Jeśli masz arborio ryżu, czosnek, pietruszka, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby zużyć kukurydzę, można śledzić to danie główne z Candy Corn Pecan Pie jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 74%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Kremowe Risotto Kukurydziane, Kremowy Czosnek Krewetki Kalafior Ryż Risotto, oraz Risotto z kukurydzą i groszkiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ciepła 1/3 szklanki bulionu do wrzenia w 10-calowej patelni. Czosnek ugotować w bulionie 1 minutę, od czasu do czasu mieszając.
Wymieszać z ryżem i kukurydzą. Gotować 1 minutę, mieszając od czasu do czasu.
Wymieszać z pozostałym bulionem.
Ogrzać do wrzenia; zmniejszyć ciepło do medium. Kontynuuj gotowanie odkryte 15 do 20 minut, mieszając od czasu do czasu, aż ryż będzie miękki i kremowy; usuń z ognia. Wymieszać z serem i pietruszką.