Przepis kremowy Pesto Penne z wstążkami warzywnymi można zrobić w około 30 minut. Za 1,62 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis zawiera 4 porcje z 585 kalorii, 16G białka, oraz 32G tłuszczu każdy. Niewiele osób przygotowało ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił w sedno. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz lacto ovo vegetarian dieta. Mieszanka makaronu penne, letniej dyni, ząbka czosnku i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Działa dobrze jako niedrogie danie główne. Przynosi ci smak domu. Z łyżką wynik 59%, to danie jest solidne. Podobne przepisy obejmują Trzy Penne warzywne z Pesto z estragonu i bazylii, Pieczone pesto z warzyw i kurczaka Penne, oraz Kremowe Pesto z kurczaka Penne z brokułami.
Instrukcje
1
W dużym rondlu ugotuj makaron zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu, dodając edamame podczas ostatnich 5 minut gotowania. W międzyczasie za pomocą obieraczki do warzyw lub metalowej krajalnicy do sera pokrój marchewki i dynię w bardzo cienkie wzdłuż paski.
Składniki, których będziesz potrzebować
Warzywa
Marchew
Mrożone Edamame (ze Strąków)
Ser
Nóż Do Obierania
Makarony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Obieraczka
Patelnia Z Sosem
2
Na dużej patelni podsmaż cebulę na 1 łyżce masła do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło
Cebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
3
Dodaj paski warzyw i czosnek; smaż 2-3 minuty dłużej lub do miękkości. Dodaj śmietanę, pesto, sól i pozostałe masło. Doprowadź do delikatnego wrzenia; gotuj przez 2-4 minuty lub do momentu, gdy sos lekko zgęstnieje, a warzywa będą miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Warzywa
Masło
Czosnek
Krem
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
SOS
Sól
4
Odcedź makaron i edamame; wrzucić z mieszanką warzyw.