Kremowe Ciasto Z Ciemnej Czekolady
Kremowe ciasto z ciemnej czekolady wymaga z grubsza 5 godzin i 30 minut od początku do końca. Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 18g tłuszczu, oraz w sumie 362 kalorie. Na 92 grosze za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz wanilię, mleko, budyń czekoladowy i ciasto napełniania mix, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Ten przepis od Betty Crocker ma 62 fanów. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 79%, co jest solidne. Spróbuj Kremowe Ciasto Z Ciemnej Czekolady, Kremowy Pudding Z Ciemnej Czekolady, oraz Kremowe Ciasteczka Z Ciemnej Czekolady dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 177°.
Umieść płatki w plastikowej torbie do przechowywania żywności; Zamknij torbę i drobno zmiażdż wałkiem do ciasta lub młotkiem do mięsa, aż będzie przypominał okruchy krakersów Grahama (lub drobno zmiażdż w robocie kuchennym).
W średniej misce, wymieszać składniki crust aż do wymieszania. Naciśnij mieszaninę skorupy równomiernie i mocno w dolnej i górnej części 9-calowej szklanej płyty pie.
Piec 10 do 12 minut lub do firmy. Ochłodzić całkowicie, około 1 godziny.
W międzyczasie, w rondlu 2-quart, gotować mleko i budyń wymieszać na średnim ogniu 5 do 8 minut lub aż mieszanina dojdzie do pełnego wrzenia, stale mieszając.
Dodaj chipsy; mieszaj, aż chipsy się stopią i będą gładkie.
Wlać do średniej miski; powierzchnię puddingu przykryć folią. Przechowywać w lodówce około 2 godzin lub do ostygnięcia.
Łyżką i równomiernie rozprowadzić budyń na skórkę. Przechowywać w lodówce co najmniej 4 godziny, aż zestaw. Wierzch każdej porcji z bitą polewą i czekoladowym loczkiem.