Kremowa Zupa Ze Słodkich Ziemniaków

Kremowa Zupa Ze Słodkich Ziemniaków
Kremowa zupa ze słodkich ziemniaków może być tylko zupą, której szukasz. Za 66 centów za porcję, ten przepis okładki 12% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera około 4G białka, 15g tłuszczu i w sumie 222 kalorie. Ten przepis służy 8. Jest dostarczany przez Allrecipes. Jest idealny do Jesień. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie dieta. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz pod ręką pieprz, wodę, tymianek i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 2 godziny i 15 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 37%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Kremowa Zupa Ze Słodkich Ziemniaków, Kremowa Zupa Ze Słodkich Ziemniaków, oraz Kremowa Zupa Ze Słodkich Ziemniaków dla podobnych przepisów.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Piec słodkie ziemniaki do miękkości, około 45 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słodkie ZiemniakiSłodkie Ziemniaki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
3
Usuń ziemniaki i odstaw na bok, aż ostygną na tyle, aby je obsłużyć. Następnie obierz i umieść w dużej misce. Za pomocą dużego widelca lub tłuczka do ziemniaków rozgniataj ziemniaki przez 15 do 20 sekund (nie trzeba ich rozgniatać gładko).
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiemniakZiemniak
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masher ZiemniaczanyMasher Ziemniaczany
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
4
Przełóż ziemniaki do dużego rondla na średnim ogniu. Dodaj masło, wodę, sos pomidorowy i pół na pół. Dopraw solą, pieprzem i tymiankiem. Dodaj orzechy nerkowca i dobrze wymieszaj. Doprowadzić do wrzenia, zmniejszyć ogień do średnio niskiego i gotować na wolnym ogniu, aż orzechy nerkowca będą miękkie, około 50 do 60 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos PomidorowySos Pomidorowy
ZiemniakZiemniak
Orzechy NerkowcaOrzechy Nerkowca
MasłoMasło
PieprzPieprz
TymianekTymianek
WodaWoda
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 15 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia9
Magazyn