Kremowa Zupa Z Mniszka Lekarskiego
Przepis Kremowa zupa z mniszka lekarskiego można zrobić w około 45 minut. Na 1,36 zł za porcję, dostajesz zupę, która serwuje 6. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 8G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 190 kalorii. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest idealny do Jesień. Mieszanka klinów cytrynowych, cebula, mleko i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 68%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Kremowa Zieleń Mniszka Lekarskiego I Zapiekanka Z Kozim Serem, Zupa Z Mniszka Lekarskiego, oraz Zupa jagnięca z zielenią mniszka lekarskiego dla podobnych receptur.
Instrukcje
Oddzielić 1 liść mniszka lekarskiego od pęczka; cienko pokroić i odstawić. Napełnij duży holenderski piekarnik do połowy pełny wodą; doprowadzić do wrzenia.
Dodaj pozostałe warzywa do wrzącej wody; przykryj i gotuj przez 2 minuty.
Umieścić zielenie w robocie kuchennym; proces 30 sekund lub do gładkiej.
W 3-litrowym rondlu umieść olej i masło. Gotować na średnim ogniu, aż masło się rozpuści.
Dodaj cebulę; smażyć 3 protokół lub do miękkości.
Mąkę posypać mieszanką cebuli, mieszając do herbu.
Dodać bulion i kolejne 4 składniki (przez pieprz), mieszając trzepaczką. Wymieszać z przecierem. Doprowadzić do wrzenia; zmniejszyć ogień, i gotować, odkryte, 5 minut, mieszając od czasu do czasu.
Porcje udekorować równomiernie pokrojoną zielenią. Top z kwaśną śmietaną, w razie potrzeby.
Podawać z cytrynowymi klinami.