Kremowa zupa pomidorowa
Zupa-krem pomidorowy może być właśnie przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 9 osobom. Za 1,2 dolara za porcję ten przepis pokrywa 12% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera około 9 g białka, 25 g tłuszczu i łącznie 418 kalorii. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Dzięki temu przepisowi jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowa. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka cebuli, krakersów ostrygowych, oleju rzepakowego i kilku innych składników wystarczy, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis uzyskał 32% wyniku, co jest raczej złym wynikiem. Użytkownicy, którym spodobał się ten przepis, polubili także najlepszą zupę krem z pomidorów, zupę krem z pomidorów i zupę krem z pomidorów.
Instrukcje
W robocie kuchennym połącz duszone pomidory i serek śmietankowy; przykryć i przetwarzać, aż będzie gładkie. Odłożyć na bok.
W dużym rondlu na maśle podsmaż cebulę i czosnek.
Wymieszaj zupę pomidorową i V8, aż się wymieszają. Stopniowo dodawaj mieszankę serka śmietankowego, śmietanę i bazylię. Gotuj i mieszaj, aż się rozgrzeje (nie gotuj).
W dużej misce połącz krakersy, olej, dressing, proszek czosnkowy i koper; wrzucić do płaszcza. Wlać zupę do misek; posypać krakersami i serem mozzarella.