Kremowa toskańska zupa z fasoli i kurczaka
Kremowa toskańska fasola i rosół mogą być dobrym przepisem, aby poszerzyć swoją kolekcję dań głównych. Jedna porcja zawiera 609 kalorii, 39g białka, oraz 38 g tłuszczu. Na 2,53 zł za porcję, ten przepis okładki 32% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 32 osoby były zadowolone, że spróbowały tego przepisu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Jeśli masz kurczaka, kawałki boczku, fasolkę nerkową i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 88%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj Kremowa toskańska zupa z białej fasoli i kurczaka, Toskańska zupa z kurczaka, fasoli i szpinaku, oraz Toskańska zupa z fasoli, kurczaka i włoskiej kiełbasy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Podgrzać zupę, wodę, fasolę, pomidory, kurczaka i boczek w rondlu 3-quart na średnim ogniu do wrzenia.
Wymieszać ze szpinakiem. Gotować przez 5 minut lub aż szpinak zwiędnie.
Zupę podajemy z mżawką oleju i posypujemy serem.