Kremowa Quinoa Primavera
Kremowy Quinoa Primavera może być tylko danie główne szukasz. Jedna porcja zawiera 842 kalorie, 16G białka, oraz 73g tłuszczu. Ten przepis służy 6. Na 3,76 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 91 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka masła, komosa ryżowa, liście bazylii i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby wykorzystać quinoa można śledzić to danie główne z Budyń Quinoa jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 87%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Kremowy Makaron Primavera, Kremowy Makaron Primavera, oraz Kremowy makaron Primavera dla dwojga.
Instrukcje
Quinoa dokładnie opłukać; odcedzić.
Ogrzać quinoa i bulion do wrzenia w rondlu 2-quart; zmniejszyć ogień. Przykryć i gotować na wolnym ogniu 10 do 15 minut lub aż cały bulion jest wchłaniany. Wymieszać z serem śmietankowym i bazylią; przykryć i zdjąć z ognia.
Roztopić masło w 10-calowej patelni nonstick na średnim ogniu. Czosnek gotować na maśle około 30 sekund, często mieszając, aż się zezłoci. Wymieszać z warzywami. Gotować około 2 minut, często mieszając, aż warzywa będą chrupiące-miękkie.
Wrzucić warzywa i mieszankę quinoa.