Kremowa Quinoa Primavera

Kremowa Quinoa Primavera
Kremowy Quinoa Primavera może być tylko danie główne szukasz. Jedna porcja zawiera 842 kalorie, 16G białka, oraz 73g tłuszczu. Ten przepis służy 6. Na 3,76 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 91 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka masła, komosa ryżowa, liście bazylii i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby wykorzystać quinoa można śledzić to danie główne z Budyń Quinoa jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 87%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Kremowy Makaron Primavera, Kremowy Makaron Primavera, oraz Kremowy makaron Primavera dla dwojga.

Instrukcje

1
Quinoa dokładnie opłukać; odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Pełnoziarniste Duże Pity O średnicy Około 8 Cali, Podgrzane4 Pełnoziarniste Duże Pity O średnicy Około 8 Cali, Podgrzane
2
Ogrzać quinoa i bulion do wrzenia w rondlu 2-quart; zmniejszyć ogień. Przykryć i gotować na wolnym ogniu 10 do 15 minut lub aż cały bulion jest wchłaniany. Wymieszać z serem śmietankowym i bazylią; przykryć i zdjąć z ognia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowania Serka śmietankowego O Temperaturze Pokojowej Plus 2 (8 Uncji) Opakowania Bitego Serka śmietankowegoOpakowania Serka śmietankowego O Temperaturze Pokojowej Plus 2 (8 Uncji) Opakowania Bitego Serka śmietankowego
4 Pełnoziarniste Duże Pity O średnicy Około 8 Cali, Podgrzane4 Pełnoziarniste Duże Pity O średnicy Około 8 Cali, Podgrzane
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
Opakowanie Groszku Groszkowego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, OdsączonegoOpakowanie Groszku Groszkowego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, Odsączonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
3
Roztopić masło w 10-calowej patelni nonstick na średnim ogniu. Czosnek gotować na maśle około 30 sekund, często mieszając, aż się zezłoci. Wymieszać z warzywami. Gotować około 2 minut, często mieszając, aż warzywa będą chrupiące-miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
4
Wrzucić warzywa i mieszankę quinoa.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
4 Pełnoziarniste Duże Pity O średnicy Około 8 Cali, Podgrzane4 Pełnoziarniste Duże Pity O średnicy Około 8 Cali, Podgrzane
5
Posypać serem Romano.
Składniki, których będziesz potrzebować
10 Chili Serrano, Z łodygami, Gruby Kotlet10 Chili Serrano, Z łodygami, Gruby Kotlet
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia4
Magazyn