Kremowa Polędwica Wieprzowa

Kremowa Polędwica Wieprzowa
Kremowa Polędwica wieprzowa wymaga około 1 godzina i 30 minut od początku do końca. Za $1.55 za porcję, otrzymujesz danie główne, które serwuje 8. Jedna porcja tego dania zawiera około 29g białka, 21g tłuszczu i w sumie 366 kalorii. Niewiele osób przygotowało ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił w sedno. Przynosi ci smak domu. Jeśli masz pod ręką przyprawioną bułkę tartą, śmietanę, polędwiczki wieprzowe i kilka innych składników, możesz to zrobić. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 51%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy obejmują Polędwiczka wieprzowa z kremowym sosem ziołowym, Polędwiczka wieprzowa z kremowym sosem z białego wina, oraz Polędwiczka wieprzowa z kremowym sosem Szalotkowo-musztardowym.

Instrukcje

1
Pokrój każdą polędwicę na osiem kawałków. Spłaszcz każdy kawałek do 3/4 cala. grubość. W płytkim naczyniu połącz jajko, wodę i przyprawy.
Składniki, których będziesz potrzebować
PrzyprawyPrzyprawy
WodaWoda
JajkoJajko
2
Umieść bułkę tartą w innym płytkim naczyniu. Zanurz wieprzowinę w mieszance jajecznej, a następnie w bułce tartej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka TartaBułka Tarta
WieprzowinaWieprzowina
świeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączoneświeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączone
JajkoJajko
3
Na dużej patelni na średnim ogniu brązową wieprzowinę w oleju przez 5 minut z każdej strony.
Składniki, których będziesz potrzebować
WieprzowinaWieprzowina
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Przenieś do 13-calowego. x 9-w. naczynie do pieczenia; utrzymuj ciepło. Na tej samej patelni podsmaż grzyby na maśle do miękkości. Dodać zupę, śmietanę i bulion; polać wieprzowiną.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwaśna śmietanaKwaśna śmietana
GrzybyGrzyby
MasłoMasło
BulionBulion
WieprzowinaWieprzowina
ZupaZupa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
5
Przykryj i piecz w temperaturze 325° przez 1 godzinę lub do miękkości wieprzowiny.
Składniki, których będziesz potrzebować
WieprzowinaWieprzowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik

Polecane wino: Pinot Noir, Malbec, Sangiovese

Pinot Noir, Malbec i Sangiovese to moje najlepsze typy polędwicy wieprzowej. Lekkie ciało Pinot noir doskonale nadaje się do chudych kawałków, średnio treściwych sangiovese uzupełnia mięsiste sosy, gulasze i inne wieloskładnikowe potrawy, a pełne garbnikowe pary malbec z tłustymi kawałkami i grillem. Jednym z win, które można spróbować, jest Viva Diva Moscato Colada. Ma 4,9 na 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 11 dolarów.
Viva Diva Moscato Colada
Viva Diva Moscato Colada
Słodkie wino Moscato nasycone naturalnym smakiem kokosa i ananasa. Kolor Jasnopomarańczowy. Owocowy, typowy dla kokosa i ananasa z lekkimi nutami Moscato. Doskonały jako aperitif lub mieszanie z koktajlami.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 30 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia17
Magazyn