Mostek wołowy z pieczarkami i cebulą perłową

Mostek wołowy z pieczarkami i cebulą perłową
Mostek wołowy z pieczarkami i cebulą perłową może być właśnie daniem głównym, którego szukasz. Ten przepis zawiera 8 porcji z 541 kalorii, 49g białka, oraz 20 g tłuszczu każdy. Na 4,39 zł za porcję, ten przepis okładki 28% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jest to dość drogie przepis dla fanów żydowskiego jedzenia. Będzie hitem w Twoim Chanuka wydarzenie. 35 osób ucieszyło się, że wypróbowało ten przepis. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Udaj się do sklepu i odbierz cebulę perłową, grzyby portobello, estragon i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 80%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj Wołowina duszona w czerwonym winie z cebulą perłową i pieczarkami, Kotlety z kurczaka z pieczarkami i cebulą perłową, oraz Obfita fasolka szparagowa z pieczarkami i cebulą perłową podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Umieść arkusz wytrzymałej folii aluminiowej w płytkiej patelni do pieczenia z folią rozciągającą się o 6 cali poza patelnię po obu stronach. Spray z No-stick cooking spray.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
3
Połóż mostek po stronie tłuszczu na środku folii.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
4
W średniej misce wymieszać suchą zupę cebulową z galaretką i sosem koktajlowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sucha Zupa Cebulowa MixSucha Zupa Cebulowa Mix
Sos KoktajlowySos Koktajlowy
GalaretkaGalaretka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
5
Połową mieszanki zalać mostek; od strony tłuszczu przełożyć mostek przykrywając pozostałą mieszaniną cebuli. Przynieś obie strony folii do środka i złóż folię na siebie kilka razy. Powtórz z dwoma pozostałymi stronami.
Składniki, których będziesz potrzebować
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
6
Piecz przez 3 godziny lub do momentu, gdy będzie rozdrobniony.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
7
Wyjąć z piekarnika. (Mostek można schłodzić i trzymać w lodówce przez noc na tym etapie.)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
8
W 10-calowej patelni na średnim ogniu stopić 2 łyżki masła; podsmażyć cebulę i grzyby przez 5-8 minut lub do jasnobrązowego koloru.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzybyGrzyby
MasłoMasło
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
9
Usunąć mostek z patelni; wylać soki odtłuszczające tłuszcz z wierzchu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
10
Usuń warstwę tłuszczu z mostka. Pokrój mięso w poprzek ziarna na plastry o grubości 1/4 cala. Zwróć mięso do piekarnika. Mięso ułożyć mieszanką grzybową, sokami mięsnymi i estragonem. Przykryj folią. Wróć do piekarnika, aby podgrzać przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzybyGrzyby
EstragonEstragon
ZiarnaZiarna
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
PiekarnikPiekarnik

Polecane wino: Shiraz, Tempranillo, Zinfandel

Shiraz, Tempranillo i Zinfandel to moje najlepsze typy na mostek wołowy. Wszystkie te czerwone wina poradzą sobie z mięsistym, dymnym smakiem mostka. Jeśli mówisz o tradycyjnym żydowskim mostku, będziesz chciał poszukać koszernego czerwonego wina. Peter Lehmann Barossan Shiraz z oceną 4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 20 dolarów za butelkę.
Peter Lehmann Barossan Shiraz
Peter Lehmann Barossan Shiraz
Stworzony przez następne pokolenie winiarzy Petera Lehmanna, Barossan prezentuje wspaniałe owoce pochodzące z wielu legendarnych podregionów w Dolinie Barossy.Winiarze zidentyfikowali różne interpretacje tej klasycznej odmiany, aby bezproblemowo się ze sobą łączyć, dostarczając złożone i warstwowe wino o intensywności i elastyczności owoców. Podniesione wiśniowe i rozmyślne ciemne aromaty owocowe płynnie łączą się ze słodką czekoladą i Mocha. Intensywne, obfite i pełne wino z delikatnymi taninami i miękkim, elastycznym wykończeniem.To bogate i odważne wino doskonale uzupełnia smaki wolno palonego mięsa z grilla, takiego jak stek Wagyu.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia22
Magazyn