Kremowa Fettuccine z krewetkami i bekonem może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 8. Jedna porcja zawiera 420 kalorii, 29g białka, oraz 11g tłuszczu. Na 2,02 zł za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz fettuccine, pieprz, marchew, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby zużyć mąkę, możesz podążać za tym daniem głównym z Tarta jabłkowa z sosem karmelowym jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 60%, co jest dobre. Podobne przepisy to Kremowa Fettuccine z krewetkami i boczkiem, Kremowy Boczek Fettuccine, oraz Kremowa Krewetka Fettuccine.
Instrukcje
1
Makaron ugotować zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu, pomijając sól i tłuszcz.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
2
Dobrze spuścić; utrzymywać ciepło.
3
Boczek gotować w dużej patelni nonstick na średnim ogniu 6 minut lub do chrupkości.
Dodaj mieszaninę mleka do mieszanki krewetek; mieszać aż do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 łyżeczki Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)
2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos
12
Dodać makaron i 1/4 szklanki natki pietruszki, podrzucając delikatnie do herbu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
13
Miksturę makaronu przełożyć na półmisek lub podzielić równomiernie na 8 talerzy; posypać równomiernie pozostałą 1/4 szklanki natki pietruszki i pokruszonego boczku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kawałki Prawdziwego Boczku
Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
14
Podawać natychmiast.
15
Uwaga na wino: podczas gdy wybór Sauvignon blanc jest dobry, kremowość tego dania z makaronu jest pięknie wzmocniona przez wino chardonnaya z własną kremowością. Pysznym, przyjaznym dla żywności znaleziskiem jest Santa Rita Chardonnay "120" z Doliny Maipo w Chile. 2004 to tylko $ Karen MacNeil